Prisgaranti

För att du skall känna dig trygg med att du fått det bästa priset för din primärenergiberäkning så matchar jag alla andra priser från certifierade energiexperter. Maila i så fall bevis på att du fått ett lägre pris samt efternamnet på den energiexpert så att jag kan kolla upp att hen har ett giltigt certifikat på Boverkets hemsida.

https://www.boverket.se/sv/om-boverket/tjanster/hitta-certifierade/

Behöver du hjälp med din bygglovsansökan så att den uppfyller energikraven i BBR? Skall du bygga nytt, bygga om eller bygga till? Har ditt stadsbyggnadskontor ställt krav på att du skall redovisa primärenergitalet, primärenergiberäkning, energibalansberäkning, specifik energianvänding med Um beräkning samt kWh/m²år och maximal installerad effekt?

Jag kan utföra beräkningar åt dig till en av landets lägsta priser som certifierad energiexpert. Jag utför energiberäkningar för byggnationer i hela Sverige.

Till min hjälp har jag ett datorprogram och klimatdatabas som täcker hela landet.

Kontakta mig på [javascript protected email address] eller på                               telefon 0703-652478 , Johan Fhager.

snabblankar.se

Energiberäkning enligt BBR krav

Välkommen till personcertifierad energiexpert för din trygghet! www.energiberaknaren.n.nu.

Välj en certifierad energiexpert för att utföra din energiberäkning så att du inte riskerar att får krav från kommunen på att byggutförandet behöver göras om för att få slutbesked i ditt byggprojekt när det står färdigt. Visst kostar det lite mer än konsulter som inte har personcertifiering, men betänk vad det kostar att bygga om ett färdigt hus!

Länkar

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)