Prisgaranti

För att du skall känna dig trygg med att du fått det bästa priset för din primärenergiberäkning / Um beräkning U-värdeberäkning så matchar jag alla andra priser från certifierade energiexperter och ger då dessutom hela 500kr extra i rabatt på deras offertpris. Maila i så fall bevis på att du fått ett lägre pris samt efternamnet, eller certifikatsnumret på den energiexpert som lämnat priset så att jag kan kolla upp att hen har ett giltigt energiexpert certifikat via Boverkets hemsida.

https://www.boverket.se/sv/om-boverket/tjanster/hitta-certifierade/

Behöver du hjälp med din bygglovsansökan så att den uppfyller energikraven i BBR? Skall du bygga nytt, bygga om eller bygga till? Har ditt stadsbyggnadskontor ställt krav på att du skall redovisa primärenergitalet, primärenergiberäkning, energibalansberäkning, specifik energianvänding med Um beräkning samt kWh/m²år och maximal installerad effekt?

Jag kan utföra beräkningar åt dig till ett av landets lägsta priser som certifierad energiexpert. Jag utför energiberäkningar för byggnationer i hela Sverige.

Till min hjälp har jag ett datorprogram och klimatdatabas som täcker hela landet.

Kontakta mig på [javascript protected email address] eller på                               telefon 0703-652478 , Johan Fhager.

Vilket underlag som behövs hittar du i punktform på startsidan via länken nedan. Likaså finns information om mina fasta priser där. Kommunen kan ställa krav på att den verifierade energiberäkningen inför slutbesked är utförd av en certifierad energiexpert. Därför är det bäst att redan inför startbeskedet och det tekniska samrådet anlita en certifierad energiexpert som gör den projekterade primärenergi och Um beräkningen så att det inte blir problem med att få ta byggnaden i bruk.

http://www.energiberaknaren.n.nu/

snabblankar.se

Energiberäkning enligt BBR krav

Välkommen till personcertifierad energiexpert för din trygghet! www.energiberaknaren.n.nu.

Välj en certifierad energiexpert för att utföra din energiberäkning så att du inte riskerar att får krav från kommunen på att byggutförandet behöver göras om för att få slutbesked i ditt byggprojekt när det står färdigt. Visst kostar det lite mer än konsulter som inte har personcertifiering, men betänk vad det kostar att bygga om ett färdigt hus!

Länkar

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)